Αρχική Σελίδα
 
English version :English (U.K)
 
Α.Π.Θ
 
pdf Κατέβασμα Αρχείων
ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ
 
Χρήσιμες Συνδέσεις:
ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

 
 

Καλωσορίσατε στην προσωπική ιστοσελίδα του Καθηγητή της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ, Χρήστου Βλάχου

 Ο κύριος Χρήστος Βλάχος είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Άγριας Πανίδας και Ιχθυοπονίας Γλυκέων Υδάτων της Σχολής Δασολογίας & φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2008 έως και σήμερα.

Διετέλεσε Διευθυντής του Τομέα Λιβαδοπονίας - Άγριας Πανίδας & Ιχθυοπονίας Γλυκέων Υδάτων (2010-2011).Το 2011 εξελέγει Αναπληρωτής Πρόεδρος της Σχολής καθώς και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ταμείου Διοίκησης και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών.

Χρήστος Βλάχος

Πήρε το πτυχίο και το Διδακτορικό δίπλωμα από τη Σχολή  Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και επισκέφθηκε πολλά Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια για επιστημονική ενημέρωση και συνεργασία.

 

Προσωπικό μήνυμα:

Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί μία προσωπική προσπάθεια να έρθω σε επαφή με τον επιστημονικό κόσμο, αλλά και με όλους όσοι ενδιαφέρονται για το επιστημονικό αντικείμενο που υπηρετώ. Mπορείτε να πληροφορηθείτε για το επιστημονικό και ερευνητικό μου έργο, αλλά και τις επιστημονικές δραστηριότητες του Εργαστηρίου που διευθύνω, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες επιστημονικές ανακοινώσεις και να επικοινωνήσετε μαζί μου για επιστημονικά θέματα που σας ενδιαφέρουν.