Το βιογραφικό μου...
Ερευνητικά Ενδιαφέροντα
Ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην επεξεργασία, συντήρηση και αξιολόγηση της ποιότητας προϊόντων κρέατος και αλιευμάτων με στόχο τη βελτιστοποίηση της ποιότητας
Ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων συστημάτων υποκατάστασης λίπους
Μελέτη ελαιοπηκτών και εφαρμογή τους στα τρόφιμα
Οξειδωτικές διεργασίες σε μυο-συστήματα
Απομόνωση και αξιολόγηση φυσικών αντιοξειδωτικών ουσιών και εφαρμογή τους σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης
Σχεδιασμός & ανάπτυξη νέων προϊόντων
Προσδιορισμός της διάρκειας ζωής τροφίμων ζωικής προέλευσης
Συσκευασία τροφίμων και μελέτη των αλληλεπιδράσεων των υλικών συσκευασίας με τα τρόφιμα
Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: http://food-science.agro.auth.gr/
Γεωπονική Σχολή: http://www.agro.auth.gr/
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: http://www.auth.gr