ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ - ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ,  ΑΠΘ

 

 

Ανακοινώσεις

 

 

·       Το μάθημα της Δευτέρας 25/6 για το Τμήμα Α2 και το μάθημα της Τρίτης 26/10 (αργία) για το τμήμα Α1 αντικαθίστανται από τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα «Μάθημα 5α» και «Μάθημα 5β» που έχουν ανεβεί στο e-learning.

·       Όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο e-learning μια μέρα μετά τη δήλωση (και από 22/10).

·       ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο τμήμα Α2 οι διαλέξεις θα δίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5-7μμ  διαδικτυακά στο σύνδεσμο https://authgr.zoom.us/j/96269930018. Οι διαλέξεις αυτές θα εγγράφονται και θα είναι προσβάσιμες από όλους σε αυτή την ιστοσελίδα. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν από τον κ. Τσιγάνη στο μάθημα της Τετάρτης 13/10, 5-7μμ στο παραπάνω σύνδεσμο. 

 

·       Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα οποιοδήποτε τμήμα επιθυμούν (ή και μικτά). Οι διδάσκοντες θα φροντίζουν να υπάρχει συγχρονισμός των διαλέξεων και επίσης τα ενδιάμεσα τεστ, ασκήσεις κλπ θα είναι πάντα κοινά και για τα δύο τμήματα. 

 

·       Το πρώτο μάθημα και των δύο τμημάτων (Δευτέρας και Τρίτης) θα είναι ενημερωτικό και θα γίνει από τον κ. Βουγιατζή.  

 

 

 

 

Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

 

 

 

1ο Τμήμα (Α1) , Διδάσκων  Γ. Βουγιατζής

Τρίτη 11-1μμ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ,  Τετάρτη 9-11πμ, Αίθουσα Α31  

 

                        2ο Τμήμα (Α2),  Διδάσκων  Κ.  Τσιγάνης

Δευτέρα 5-7 μμ A31,  Τετάρτη 5-7μμ,  Αίθουσα Α11

 

 

 Ημερολόγιο Μαθήματος

 

 Πληροφορίες - Βιβλιογραφία - Υλικό

 

Διδακτέα – Εξεταστέα Ύλη 

 

Άλυτες Ασκήσεις (Κ)  (για απαντήσεις εδώ)

 

ΘEMATA & ΛΥΣΕΙΣ

 

Διαφορικές Εξισώσεις στο Mathematica (σημειώσεις και notebooks)

 

 

 

[Back]  [home page]