ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

 

            Διάλεξη που δόθηκε στις 6 Μαρτίου 2007 στα πλαίσια της Μαθηματικής Εβδομάδας 2007 στο ξενοδοχείο Πόρτο Παλλάς της Θεσσαλονίκης

            Διάλεξη στα πλαίσια της ενημερωτικής εκδήλωσης "Σπουδές στο Α.Π.Θ." που έγινε το Δεκέμβρη του 2002 στην Πολυτεχνική Σχολή  Θεσσαλονίκης για τους μαθητές των Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης.

            Διάλεξη που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη(2001) και στην Καβάλα (2003) σε εκδηλώσεις της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για τους καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης.

            Συνοπτική παρουσίαση σε PowerPoint (.ppt) των βασικών παραμέτρων του νέου προγράμματος Σπουδών που άρχισε να λειτουργεί για τους νεοεισελθέντες φοιτητές του ακαδ. έτους 2002-03, όπως παρουσιάστηκε στην ενημερωτική συνάντηση του Προέδρου του Τμήματος, της Αναπληρώτριας Προέδρου και των Διευθυντών των Τομέων στις 3 Νοεβρίου 2010.

            Με την ευκαιρία της συνταξιοδότησης του καθηγητού Στρατή Κουνιά, πραγματοποιήθηκε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας από 7 έως και 9 Ιουλίου 2003, συνέδριο με τίτλο RECENT ADVANCES IN STATISTICAL DESIGNS AND RELATED COMBINATORICS. Στο Συνέδριο συμμετείχαν με εργασίες τους συνεργάτες και μαθητές του Καθηγητή Στρ. Κουνιά μεταξύ των οποίων οι κ.κ.  F. Pukelsheim (University of Augsburg, Germany),  H.P. Wynn (London School of Economics, UK), A.C. Atkinson (London School of Economics, UK), J. Seberry (University of Wollongong, Australia), A. Dean (The Ohio State University, USA), H. Kharaghani (University of Lethbridge, Canada), A.P. Street (University of Queensland, Australia), N. Balakrishnan (McMaster University, Canada). Στη διάλεξη που δίνεται περιγράφεται με συντομία η ζωή του καθηγητή Κουνιά, η καριέρα του και το δημοσιευμένο έργο του χωρισμένο σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με το θέμα που πραγματεύτηκε.

 


| Return to Home Page | Top of this Page | Contact me |

 Last updated on 03-11-2010 . Launched on February 2, 2003.